Antwoord op je vraag

FAQ

Shapeflix is een super uitgebreid platform waarin je alle vindt wat je nodig hebt om jouw fysieke doelen t behalen n behouden zodat je de beste versie van jezelf kunt zijn, lekker in je vel zit, voldoende energie hebt om te genieten van het leven en leuke dingen te doen.

Bij aanmelding heb je direct toegang tot tientallen workouts, voedingsschema's en de community. Iedere maand krijg je toegang tot nieuwe workouts, voedingsschema's, een nieuwe challenge en worden alle veelgestelde vragen beantwoord in de community én in een Q&A die exclusief toegankelijk is voor shapeflix members! Ben je shapeflix member? Dan ontvang je ook nog eens flinke kortingen op nieuwe programma's en producten.

30 dagen proberen: €7,- Maand memberschip: €17 Jaar membership: €170,- (2 maanden gratis)

Het maand membership is gemakkelijk maandelijks op te zeggen als het je niet bevalt. Dit doe je gewoon door ons een berichtje te sturen. Proberen zonder risico dus!

Behalve een sportoutfit heb je geen spullen nodig. Natuurlijk heb je wel je smartphone, tablet of laptop nodig om de workouts te kunnen openen/afspelen. Een handdoek en flesje water kunnen wel handig zijn om bij de hand te houden tijdens het trainen. Wil je trainen in de sportschool met de gymworkouts? Dan heb je vanzelfsprekend een abonnement bij een sportschool nodig.

De meeste workouts duren tussen de 15 en 28 minuten. Sommige workouts, zoals de gymworkouts duren wat langer. Bij iedere workout staat aangeven wat de duur van de training ongeveer is.


Get in touch
Contactgegevens
Shapeflix
BTW-nummer NL221106613B01
KvK 34382854
IBAN NL80INGB0007890403

info@shapeflix.com
0627515233
www.shapeflix.com
Hulp nodig?

Voor hulp en vragen kun je terecht op ons forum. Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen en kun je zelf ook een hulpvraag inschieten.

Community